Paralajmerim Cookie-t perdoren ne kete faqe per te ofruar pervojen me te mire perdoruese. Nese vazhdoni, supozojme se pajtoheni te pranoni Cookie nga kjo faqe. OK

Argan Oil Elixir

15.30
Ne stok
+

Argan Oil Elixir – Vaj argani me prejardhje 99% natyrale! Unik dhe i pasur me aromë ekzotike, ju dhuron flokë joshëse dhe të parezitueshme. I përshtatshëm për të gjitha llojet e flokut.Përbërja unike lejon që të gjejë përdorim shumë-dimensional.

APLIKIMI: Para shamponit – Vendosni 3 pika në pëllëmbën tuaj dhe masazhoni butësishst. Lani flokët normalisht dhe do të ndjeni menjëherë fuqinë e parezistueshme të arganit.

Para stilimit : Mund ta përdorni 2-3 pika para se ti nënshtroheni mjeteve termike dhe mbrojtja do të jetë afatgjatë

Pas stilimit: Përdorni 1-2 pika për majet tuaja dhe përmirësimi i fibrës së flokut do të jetë instant.

Mund të përdoret në çdo tip të flokut dhe nuk ka kufizim në përodrim! Kur ju duhet dhe ku ju duhet!

REZULTATET E PËRDORIMIT:

  • Flokët e thatë janë të ushqyer dhe të butë
  • Flokët e dëmtuar janë të revitalizuar dhe forcuar
  • Fitohet fleksibiliteti dhe shkëlqimi i humbur
  • Flokët e çrregullt zbuten dhe bëhen lehtë të menaxhueshëm

Description

Argan Oil Elixir – Vaj argani me prejardhje 99% natyrale! Unik dhe i pasur me aromë ekzotike, ju dhuron flokë joshëse dhe të parezitueshme. I përshtatshëm për të gjitha llojet e flokut.Përbërja unike lejon që të gjejë përdorim shumë-dimensional.

APLIKIMI: Para shamponit – Vendosni 3 pika në pëllëmbën tuaj dhe masazhoni butësishst. Lani flokët normalisht dhe do të ndjeni menjëherë fuqinë e parezistueshme të arganit.

Para stilimit : Mund ta përdorni 2-3 pika para se ti nënshtroheni mjeteve termike dhe mbrojtja do të jetë afatgjatë

Pas stilimit: Përdorni 1-2 pika për majet tuaja dhe përmirësimi i fibrës së flokut do të jetë instant.

Mund të përdoret në çdo tip të flokut dhe nuk ka kufizim në përodrim! Kur ju duhet dhe ku ju duhet!

REZULTATET E PËRDORIMIT:

  • Flokët e thatë janë të ushqyer dhe të butë
  • Flokët e dëmtuar janë të revitalizuar dhe forcuar
  • Fitohet fleksibiliteti dhe shkëlqimi i humbur
  • Flokët e çrregullt zbuten dhe bëhen lehtë të menaxhueshëm

Reviews

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim