Paralajmerim Cookie-t perdoren ne kete faqe per te ofruar pervojen me te mire perdoruese. Nese vazhdoni, supozojme se pajtoheni te pranoni Cookie nga kjo faqe. OK

Crystal Drops

12.20
Ne stok
+

Crystal Drops – I pasur me vitamina dhe aromë sensuale, është ideal për majat e ndara dhe ushqyerjen e flokëve në përgjithësi. Mbron flokët nga mjetet kimike dhe termike.

APLIKIMI: Derdhni disa pika në dorën tuaj dhe shpërndani nëpër flokë pas larjes, më pas stiloni sipas dëshirës.

100ml

Description

Crystal Drops – I pasur me vitamina dhe aromë sensuale, është ideal për majat e ndara dhe ushqyerjen e flokëve në përgjithësi. Mbron flokët nga mjetet kimike dhe termike.

APLIKIMI: Derdhni disa pika në dorën tuaj dhe shpërndani nëpër flokë pas larjes, më pas stiloni sipas dëshirës.

100ml

Reviews

Nuk gjenden postime

Shkruani nje vleresim