Paralajmerim Cookie-t perdoren ne kete faqe per te ofruar pervojen me te mire perdoruese. Nese vazhdoni, supozojme se pajtoheni te pranoni Cookie nga kjo faqe. OK
Product filters Product filters

Shtëpia

(0)
VOX BBM 1329 Fuqia: 600 W 12 programe digjitale, Kontroll automatik I procesit, Mbajtja e ngrohtesis deri ne 60 min, Timer me 13 ore para programim....
66.00
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Compare
(0)
CF6430DO Volum 24: Forme inovative e aparatit per rregullimin e flokeve , Funksioni Respekt I formesimit te flokut pa demtime, Tep. 170 ° C; nxemje e...
48.00
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Compare
(0)
CBG640X Aspirator full montues Kapaciteti I thithjes 280m3/h 2 motorra 3 nivele thithje 2 filtera carbon 63 db Diametri I gypit 150mm LxGJxTh...
129.00
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Compare
(0)
BL142A38 Mini Blender Click & taste, Ene qelqi me vellim 600 ml, me mini shtojca per grirje dhe bluarje . Teknologjia Easy-Clean e patentuar dhe brisçe...
63.00
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Compare
(0)
BL300138 BlendForce Plast white. Blender me ene plastike dhe me sitem sigurues mbyllje Vellimi 1.5 L , 2 shpejtesi , brisçe nga inoksi Fuqia 400 W
42.00
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Compare
(0)
VOX TM 9295 Fuqia: 500W Kapaciteti: 1.5L, ena është lehte per tu lare Prereset nga çeliku Grimcues akulli Ena ka edhe matjet e sasis 2 shpejtësi Me dizajn...
27.00
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Compare
(0)
VOX TM 9321 Fuqia: 500W Kapaciteti: 1.5L, ena është lehte per tu lare Prereset nga çeliku Grimcues akulli Ena ka edhe matjet e sasis 2 shpejtësi Me dizajn...
26.00
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Compare
(0)
KO260130 Bokall me shtresë të dyfishtë Mbetet ftohtë nga jasht ndersa ujit mbetet i ngrohtë deri në 30 minuta Shumë i sigurt, Vëllimi i 1.7 litra 360 °...
37.00
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Compare
(0)
KO150F30 Bokall DELFINI PLUS - per zierje te ujit Vellimi 1,5 L, Fuqia 2400 W, çkyqje automatike
28.00
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Compare
(0)
KO150130 Bokall, DELFINI - per zierje te ujit Vellimi 1,5 L, Fuqia 2400 W, çkyqje automatike
27.00
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Compare
(0)
KO151030 Bokall DELFINI - per zierje te ujit Ngjyre portokali e tejdukshme me filter ndares kunder kalciumit Vellimi 1,5 L, Fuqia 2400 W,...
27.00
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Compare
(0)
VOX WK 1308 Fuqia: 2200W Kapaciteti: 1.7L Nxehesi : I fshehur nga çeliku hapësira e magazinimit te kabllos Nuk ka asnjë rrezik të lëndimeve Ckyqes...
13.00
Ne stok
Shto ne listen e deshirave Compare

Vleresime

Nuk gjinden te dhena

Postim i ri